Inspiratsioon, Kasutusnäited, Uudised ja sündmused, Blogid, Edulood, Lahendused, Pakendamisnõuanded

Stiilne pakend stiilsele tootele

23 aug 2022 —
Trüki
healthy-box-banner.jpg

Tervislikke toiduaineid pakkuv tellimiskeskkond The Healthy Box vajas uut pakendidisaini, mis optimeeriks nii pakendamisprotsessi kui tagaks meeldiva kliendikogemuse.

Tervislikke toiduaineid pakkuv tellimiskeskkond The Healthy Box vajas uut pakendidisaini, mis optimeeriks nii pakendamisprotsessi kui tagaks meeldiva kliendikogemuse.

öppen förpackning frilagd.pngKliendi väljakutse

Seni kasutusel olnud pakendamisprotsess oli aeganõudev. Karbi kokkupanek võttis liiga kaua aega ja selle sulgemine nõudis liiga palju käsitsitööd. Seoses uue toote lansseerimisega nägi ettevõte võimalust muuta pakendeid ja luua kliendile ühtlasi meeldejääv lahtipakkimiskogemus.

Karpi disainiti nii, et seda oleks:
- kergem kokku panna
- lihtsam ja kiirem avada
- meeldiv saada ja lahti teha

Antalis-expert-on-packaging-design.jpg

 

 


 

"NENDE KASTIDE KOKKUPANEK VÕTTIS
TÕELISELT KAUA AEGA, KA OLI NEID
RASKE SULGEDA"

Antalise ekspert

Antalise lahendus

Töötasime välja väiksema kasti, mida oli lihtsam käsitseda, kuid mis mahutas siiski hulgaliselt tooteid. Uus Peel & Seal (sulgemisribaga) lahendus lihtsustas kasti kokkupanekuprotsessi ja muutis ka karbi avamise lihtsamaks. Kogu karp sai uue atraktiivse värvika välisilme ja sise- ning välisküljele teostatud pealetrükiga. Uus disain muutis ka ettevõtte logo hästi nähtavaks. 

customer-&-healthy-box.jpg

inside-print-of-the-box.jpg

the-healthy-box.jpg

Protsess

  • Nõudmistega tutvumine, analüüs
  • Funktsionaalse ja graafilise kujunduse väljatöötamine
  • Prototüüpide demod
  • Lahenduse heakskiitmine kliendi poolt
  • Uue pakendi rakendamine

 

Nutikas nõuanne

Peagi on käes aeg kus inimesed hakkavad valmistuma jõuludeks ja uueks aastaks, mis tähendab suurenenud nõudlust pakendite järele.automaatpõhjaga karp.png

Koos kasvava nõudlusega on vaja leida ka võimalus pakendamisprotsessi kiirendamiseks.  Siinkohal on suureks abiks automaatpõhjaga ja sulgemiskleebisega karbid.

Karpi avades lukustub selle põhi iseenesest ja nii saab kauba asetada kasti ilma põhja teipimata, lisaks on ka kaane sulgemine lihtne ja kiire, selleks tuleb eemaldada liimiriba kattev paber ja kaaneklapid õiges järjekorras sulgeda. Ka on sellise karbi avamine lõppkliendile väga lihtne: kergelt ärarebitav avamisriba võimaldab seda teha kiirelt kääre, nuga või muid abivahendeid kasutamata.

Master’in postituskarpide valikusse kuuluvad automaatpõhjaga postituskarbid, spetsiaalsed karbid raamatute ja trükiste saatmiseks, kalendrikarbid ja piklikud postituskarbid – vaata kogu valikut e-poest Postituskarpide alt.

 

Eelised

Picto-optimised-experience.jpg

Parem kliendi-
kogemus

Lihtsam avada. Trükitud personaalne tervituskiri kasti siseküljel lõi unikaalse avamiskogemuse ning kasvatas kliendilojaalsust

picto-time-saving.jpg

Paranenud kooste-
protsess

Peel & Seal (liimiribaga) kinnitus parandas oluliselt karpide koosteprotsessi ning säästis ettevõttele nii aega kui raha

picto-megaphone.jpg

Suurem
nähtavus

Kastile trükitud logod suurendasid brändi nähtavust kogu tarneahelas

Milliseid teenuseid kliendile pakkusime?

smart consult logo

Täiustati koosteprotsessi, mis tagas parema tulemuse.

smart-design.jpg

Muudeti karbi disaini, mille atraktiivne pealetrükk parandas kliendikogemust.