Uudised, Kontoripaberite uudised

Data Copy® tähistab 40. sünnipäeva!

28 märts 2023 —
Trüki
Data Copy 40 years anniversary

Data Copy® paberid on olnud turul alates 1983. aastast ning teinud äriklientide ja kodukasutajate igapäevase printimise lihtsamaks.

Data Copy® paberid on olnud turul alates 1983. aastast ning teinud äriklientide ja kodukasutajate igapäevase printimise lihtsamaks.

Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset paberit, mis on mitmekülgne, praktiline ja sobib igat tüüpi printeritele!

Data Copy® on alati olnud uuenduslik, et hoida kliente õnnelikuna, näiteks Grab'n'Go käepide, lihtsasti avatav karp või kergemad A3 kastid. Täna on Data Copy® täiesti uues pakendis, mis on plastivaba ja täielikult taaskasutatav. Kuna paberi tootmisprotsessis kasutatakse loodusressursse, pöörab Data Copy® suurt tähelepanu keskkonnale ja jätkusuutlikkusele.

Data Copy® on ülivalge ja kvaliteetne kontoripaber, mis sobib nii värvilistesse kui ka must-valgetesse tindi- ja laserprinterisse.

Data Copy

Data Copy® tootja kasutab ColorLok® tehnoloogiat, et erinevad värvitoonid teravalt esile tuua ja tagada nende kiire kuivamine.

colorlok

Multifunktsionaalne Data Copy® paber sobib igat tüüpi printeritesse ja koopiamasinatesse suuremahulisteks ja kahepoolseteks printimistöödeks.

Data copy

Data Copy® omab FSC® sertifikaati ja Euroopa Liidu Ökomärgist. Lisaks on Data Copy® ühinenud algatusega "1% for the Planet" koosseisu, kus tootja eraldab 1% oma aastasest sissetulekust keskkonnaühendustele ja -projektidele.

1% for the planet
Osta Data Copy pabereid