Kõik soovivad, et neil oleks midagi, mis meenutab olulisi sündmusi - pulmad, ristimised, tähtpäevad. Fotoraamatud on selleks otstarbeks suurepärane lahendus ja lõpptulemuse jaoks on ülioluline paberi valik.

Kõik soovivad, et neil oleks midagi, mis meenutab olulisi sündmusi - pulmad, ristimised, tähtpäevad. Fotoraamatud on selleks otstarbeks suurepärane lahendus ja lõpptulemuse jaoks on ülioluline paberi valik.

IMG-photobook-2.jpg

Erilised hetked väärivad jäävustamist! Antalise laiast sortimendist leiad selle jaoks õige paberi. 

IMG-photobook-1.jpg

Meenutus erilisest hetkest

Unikaalse hetke tõetruu kujutamine fotol sõltub õige paberi valikust. Antalise valikust soovitame fotoraamatute jaoks kasutada kaetud pabereid. Näiteks Galerie Art ja Novatech võimaldavad parima värviedastuse ning toonide intensiivsuse.

Tekstuuriga paberid äratavad kõik meeled

Antalisel on suur valik erineva pinnastruktuuriga katmata pabereid. Olin Digital Smooth, Munken Polar ID ja Rives sobivad ideaalselt heleda tonaalsusega piltide ja lihtsate kujunduste trükiks. 

IMG-photobook-4.jpg

IMG-photobook-5.jpg

Erakordsed hetked väärivad erakordset paberit

Antalis pakub kõige mitmekülgsema valikuga disainpaberite sortimenti. Siit leiad tuntud kaubamärgid nagu Conqueror, Rives, Curious Collection ja Keaykolour. Kvaliteetsed paberid, mis avaldavad muljet erksate värvide, elegantsete tekstuuride ja suurepäraste efektidega. Kõik kollektsioonid on saadaval digitrüki formaatides ja trükitavad nii vedel- ka kuivatooner printerites.

Antalis pakub fotoraamatu kaante jaoks erinevaid kartonge

Kui soovid panustada loomulikule valgesusele ja vastupidavusele, siis vali Invercote G, mis on üks tugevamaid ja kvaliteetsemaid kartonge. Kui aga soovid mahulist kartongi, sobib sulle MetsäBoard kartongide valik. Kõik Antalise kartongid omavad FSC® sertifikaati.

IMG-photobook-9.jpg

IMG-photobook-7.jpg

Antalisest leiad laia valiku innovaatilisi lahendusi

Parimad mälestused prindi MagneCote kaetud magnetpaberile. MagneCote on läikiva pinnaga kaetud paber, mille tagakülg on kaetud magnetkihiga ning mida saab printida, perforeerida, stantsida ja lamineerida.